fbpx
  • Vores nissebrevkalender er UDSOLGT for i år - desværre. Her får du en kalenderhistorie med 24 personlige breve fra nissen, som henvender sig til børn i alderen fra ca. 3-9 år. Alle kuverter og brevpapir er 100% genbrugspapir. Alle andre materialer er enten naturmaterialer, genbrug eller rester. Julekalenderhistorien består af 24 små, fine og ”autentiske” breve fra nissen. De er alle med datostempel og ”poststemplet” i Grønland. Der følger en vejledning med til forældrene med tips og idéer, der understøtter historien og stimulerer fantasien. Historien fås enten til et eller til flere børn - og vi laver naturligvis individuel tilpasning. Vi bruger barnets/børnenes navne, og hvis familien i forvejen har en eller flere nisser, kommer de også med i historien - det samme gør nissedør eller andre juletraditioner, der kan spille ind på historiens gang. Udfyld felterne med børn og nisser nedenfor, og skriv det, der kan være relevant at få med - fx hvis I har nissedør, nisser boende på loftet, et barn der har fødselsdag i december og lignende. NB! I sagens natur er der ikke to udgaver, der er ens. Billederne skal betragtes som vejledende.
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og så er de naturligvis malet med økologisk maling. Sættet er inkl. tørresnor med tøj til både nissefar og nissemor, som er hæklet, strikket og syet i rester, genbrugs- og naturmaterialer. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel.
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og så er de naturligvis malet med økologisk maling. Sættet er inkl. tørresnor med tøj til nissemor, som er hæklet, strikket og syet i rester, genbrugs- og naturmaterialer. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel.
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og så er de naturligvis malet med økologisk maling. Sættet er inkl. tørresnor med tøj til nissefar, som er hæklet, strikket og syet i rester, genbrugs- og naturmaterialer. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel.
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og så er de naturligvis malet med økologisk maling. Prisen for sådan et sæt er 275 kr. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel. NB! Tørresnor med nissetøj følger ikke med, hvis du bestiller her (se anden vare i shoppen).

Go to Top