fbpx
  • UDSOLGT FOR I ÅR Denne udgave er til jer, som skal have besøg af vores nisser for første gang. Har I allerede haft nisserne på besøg, skal du vælge miljøvenlig julekalender nr. 2. Her får du en kalenderhistorie med 24 personlige breve fra nissen, som henvender sig til børn i alderen fra ca. 3-9 år. Alle kuverter og brevpapir er 100% genbrugspapir. Rekvisitterne er lavet af naturmaterialer, genbrug eller rester. Enkelte dele kan være lavet af nye materialer. Julekalenderhistorien består af 24 små, fine og ”autentiske” breve fra nissen. De er alle med datostempel og ”poststemplet” i Grønland. Der følger en vejledning med til forældrene med tips og idéer, der understøtter historien og stimulerer fantasien. Historien fås enten til et eller til flere børn - og vi laver naturligvis individuel tilpasning. Vi bruger barnets/børnenes navne, og hvis familien i forvejen har en eller flere nisser, kommer de også med i historien - det samme gør nissedør eller andre juletraditioner, der kan spille ind på historiens gang. Udfyld felterne med børn og nisser nedenfor, og skriv det, der kan være relevant at få med - fx hvis I har nissedør, nisser boende på loftet, et barn der har fødselsdag i december og lignende. Hvis du vil bestille mere end 1 kalender, skal du gøre hver bestilling færdig for sig - altså lægge den færdige bestilling i kurven, inden du begynder på bestilling nr. 2 etc. UDSOLGT FOR I ÅR. Denne udgave kommer igen i slutningen af august 2023 NB! I sagens natur er der ikke to udgaver, der er ens. Billederne skal betragtes som vejledende. Bemærk: Dette er et individuelt tilpasset produkt, og det tages derfor ikke retur.
  • UDSOLGT FOR I ÅR - vi ses igen i september 2023 Dette er julekalender nr. 2 - altså til jer, der allerede har haft vores nisser på besøg. Hvis det er første gang, du køber julekalender hos os, skal du vælge nr. 1. Her får du en kalenderhistorie med 24 personlige breve fra nissen, som henvender sig til børn i alderen fra ca. 3-9 år. Alle kuverter og brevpapir er 100% genbrugspapir. Rekvisitterne er lavet af naturmaterialer, genbrug eller rester. Enkelte dele kan være lavet af nye materialer. Julekalenderhistorien består af 24 små, fine og ”autentiske” breve fra nissen. De er alle med datostempel og ”poststemplet” med post fra Nissen. OBS! Rekvisitter fra sidste år som SKAL genbruges i år: huen, tørresnoren med klemmer, garnnøgler med strikkepinde og juletræsfoden. Desuden KAN du genbruge gavepapir med bånd og hjertet til at hænge på juletræet. Hvis du mangler rekvisitterne fra sidste år, kan disse tilkøbes (send os en mail ved ønske om tilkøb). Der følger en vejledning med til forældrene med tips og idéer, der understøtter historien og stimulerer fantasien. Historien fås enten til et eller til flere børn - og vi laver naturligvis individuel tilpasning. Vi bruger barnets/børnenes navne, og hvis familien i forvejen har en eller flere nisser, kommer de også med i historien - det samme gør nissedør eller andre juletraditioner, der kan spille ind på historiens gang. Udfyld felterne med børn og nisser nedenfor, og skriv det, der kan være relevant at få med - fx hvis I har nissedør, nisser boende på loftet, et barn der har fødselsdag i december og lignende. Hvis du vil bestille mere end 1 kalender, skal du gøre hver bestilling færdig for sig - altså lægge den færdige bestilling i kurven, inden du begynder på bestilling nr. 2 etc. OBS! Leveringstiden er pt. ca. 1 uge. NB! I sagens natur er der ikke to udgaver, der er ens. Billederne skal betragtes som vejledende. Bemærk: Dette er et individuelt tilpasset produkt, og det tages derfor ikke retur.
  • UDSOLGT FOR I ÅR - vi ses igen i september 2023 Dette er julekalender nr. 3 - altså til jer, der allerede har haft vores nisser på besøg to gange. Hvis det er første gang, du køber julekalender hos os, skal du vælge nr. 1 - er det anden gang, skal du vælge nr. 2. Her får du en kalenderhistorie med 24 personlige breve fra nissen, som henvender sig til børn i alderen fra ca. 3-9 år. Alle kuverter og brevpapir er 100% genbrugspapir. Rekvisitterne er lavet af naturmaterialer, genbrug eller rester. Enkelte dele kan være lavet af nye materialer. Julekalenderhistorien består af 24 små, fine og ”autentiske” breve fra nissen. De er alle med datostempel og ”poststemplet” med post fra Nissen. OBS! Rekvisitter fra sidste år som SKAL genbruges i år: Juletræsfoden, kælken med puden og den lille sok. Desuden KAN du genbruge alle øvrige rekvisitter, som du vil. Hvis du mangler de nødvendige rekvisitter fra forudgående år, kan disse tilkøbes (send os en mail ved ønske om tilkøb). Der følger en vejledning med til forældrene med tips og idéer, der understøtter historien og stimulerer fantasien. Historien fås enten til et eller til flere børn - og vi laver naturligvis individuel tilpasning. Vi bruger barnets/børnenes navne, og hvis familien i forvejen har en eller flere nisser, kommer de også med i historien - det samme gør nissedør eller andre juletraditioner, der kan spille ind på historiens gang. Udfyld felterne med børn og nisser nedenfor, og skriv det, der kan være relevant at få med - fx hvis I har nissedør, nisser boende på loftet, et barn der har fødselsdag i december og lignende. Hvis du vil bestille mere end 1 kalender, skal du gøre hver bestilling færdig for sig - altså lægge den færdige bestilling i kurven, inden du begynder på bestilling nr. 2 etc. OBS! Leveringstiden er pt. ca. 1 uge. NB! I sagens natur er der ikke to udgaver, der er ens. Billederne skal betragtes som vejledende. Bemærk: Dette er et individuelt tilpasset produkt, og det tages derfor ikke retur.
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og så er de naturligvis malet med økologisk maling. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel. NB! Tørresnor med nissetøj følger ikke med, hvis du bestiller her (se anden vare i shoppen).
  • Bæredygtige nisserier Så er årets første nissedøre og vasketøj på vej ud i verden til glæde for børn i alle aldre ❤️ Det er Per, der laver de fineste sæt med nissedør, trappe og postkasse. Han laver dem af rester og genbrugstræ, og postkassen er naturligvis malet med økologisk maling. Det er håndarbejde, så der er ikke to sæt, der er fuldstændig ens - derfor skal billederne her ses som et eksempel. NB! Tørresnor med nissetøj følger ikke med, hvis du bestiller her (se anden vare i shoppen).

Titel

Go to Top